Minden klappol :)

2017 nálunk egy új életforma kezdete. Új otthon, új fogadalmak, új kis saját törvények léptek életbe. Első közös otthonunk megvásárlása előtt már kijelentettük: "A MI* lakásunk bizony kutyabarát hely lesz!" 
Nagy szerencsénkre sikerült egy olyan panelba költöznünk, ahol szinte minden emeletre jut legalább 2 kutya. Így nem csak a lakás, az egész háztömb csupa-csupa kutyabarát ember otthona.
Így hát egy jó adag bátorsággal, erővel és elszántsággal léptünk be a világ legócskább lakásába. (-sebaj, de a miénk) Ezek után nem is volt kérdés. A következő lépés, hogy hozunk egy kiskutyát.
Mindkettőnk leghőbb gyerekkori álma látszott megvalósulni azzal, ahogy tervezgetni kezdtük a jövőnket egy apró szőrgombóccal. Nem váratott magára sokat a kutyus jövetele, ugyanis adódott egy lehetőségünk, hogy kimentsünk egy 2 hónapos pici bolognese-tacsi mix kislányt. Időpont lefoglalva! Másnap érkeztünk is érte, hogy igazi kis panelkutyát faragjunk belőle! Az Ő jövetelével lesz a MI* kis lakásunkból igazi otthon. Így már minden klappol! :) 


*Oh, és hogy ki is az a MI? Feri és Tina. Azok az emberek, akik naívan azt hitték, hogy egy kölyök kutya nem foghat ki rajtunk. Itt és Itt olvashatsz arról, hogy mekkorát is tévedtünk.. :D