Levél a világ legokosabb kis szőrős kutyusának

Kedves Bogica! 

Mikor hazahoztunk, még nem sejtettem mennyire nagy szerepet fogsz betölteni a kis életünkben. Veled 3.-an lettünk. Te vagy, akiről közösen gondoskodunk.
Szeretjük az ujjaink között elsimuló kis puha szőröcskéidet és hogy a füledet képes vagy úgy az égig emelni, hogy lényegében az nagyobb, mint az egész kis buksid. Szeretjük, amikor elárulod magad, ha pisilni kell vagy amikor a reggeli simit kéred, hogy a te napod is jól induljon. Az örömteli ugrálásod, mikor hazaérünk vagy amikor meg akarsz védeni minket a szomszédhoz látogatóba érkezőktől.
A kis okos fejed pedig gyorsan tanul, olyan mint a szivacs! Csak sajnos a memóriád, is olyan mint egy szita. Nem baj, az alap dolgokat megcsinálod, nekem ez bőven elég. Boldog csóválásod pedig egy kielégítő visszajelzés nekem, hogy a kis lelkedben minden rendben van :) Szófogadó, kis kutyus vagy, mely szőrösen bolyhosan bújik oda hozzád felmelegítve téged ( ha akarod, ha nem). Mindenki csak téged akar simogatni, angyali szemeiddel mindenkit elbűvölsz! A kutyaovi sztárja vagy, a legnagyobbakkal is el tudsz játszani.
Mindegy, hogy ember, kutya, macska vagy kis fia borja, te rendes kutyus módjára mindenkit a helyén kezelsz. A legnagyobb nyálas puszikat persze nekünk tartogatva, az csak a mi legédesebb jutalmunk Tőled! 

Nagyon szeretünk, 
A gazdáid, 
Tina és Feri

Ki ne akarna még ebből a fajta szeretetből? Eldöntöttük. Nekünk kell még egy kutyus!